Hozzávalók:
- 3 tojás
- 85 g krémsajt
- egy gerezd fokhagyma
- só
Töltelék:
- egy kanál majonéz
- bacon szalonna
- paradicsom
- szeletelt avokádó
- egy szelet sajt vagy reszelt
- A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjébe egy csipet sót keverünk és habosra verjük.
- A sárgájába belekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát és megsózzuk ízlés szerint.
- A sárgájás krémbe lassan belekeverjük a keményre vert fehérjét, majd sütőpapírral borított tepsire 6 adagot mérünk ki.
- Előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
- Miután megsült, az egyik szeletre rákenjük a majonézt, rászeleteljük a paradicsomot, avokádót, a megpirított szalonnát és a tetejét megszórjuk sajttal.